HTML

LEDdecor-dekoráció és energiatakarékosság

A LEDdecor.eu webáruház blogja LED izzókról, LED dekorációkról, és sok érdekességről, újdonságról a világítástechnika világából. Termékbemutatókkal, képekkel, ötletekkel segítünk eligazodni a LED világában. http://leddecor.eu

Friss topikok

Címkék

Bevezető

2013.08.23. 08:26 LEDdecor.eu

Üdvözlünk mindenkit! Elindult a LEDdecor Webáruház blogja! Áruházunkban - és így ebben a blogban is - az energia hatékony felhasználásával foglalkozunk a legkisebb dekorációs célú világítástól kezdve az ipari fogyasztókig. Leginkább érdekes híreket fogunk összegyűjteni a nagyvilágból és szűkebb környezetünkből, érdekes, új termékeket fogunk bemutatni. Családként mi magunk is vigyázunk a környezetünkre, a lehető legkevesebb villamos energiát fogyasztjuk, szelektíven gyűjtjük a hulladékot. Szakmám többek között a villanyszerelés, ebben is a világítástechnika áll hozzám legközelebb, ezért indítottam a világítástechnikai áruházat. Áruházunk termékfeltöltése folyamatos, ezért ha olyat keresel amit még nem találsz meg nálunk, kérjük írj e-mailt igényeddel, találunk rá megoldást!

Az áruház címe: http://leddecor.eu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://leddecor.blog.hu/api/trackback/id/tr975461358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása